PER QUÈ M’HAIG DE FER SOCI?

Associacions amb ganes de sortir i fer quedades, hi ha moltes i molt bones.
En entrar en qualsevol món d’aficions, entreteniments o passions, sense poder triar i sense adonar-nos, formem part d’un col·lectiu de persones, que compartim les mateixes peculiaritats i també tenim les mateixes obligacions i els mateixos drets.

Ofertes d’entreteniment, no ens falten ni ens faltessin mai. És la base, segur, d’algun negoci les obligacions, són normalment marcades per les administracions i la societat. Els drets també…, però en algunes ocasions, xoquen amb els interessos d’aquells que se senten especialment privilegiats i tenen capacitat i influir i obligar a les persones que ens representen en les administracions, per a coartar aquests drets en benefici dels seus negocis.

Associar-se, és defensar i compartir, drets, obligacions, passions, coneixements…, amb companys amb les mateixes característiques i a més se sol fer de forma, normalment, altruista, sense interès personal.

Hi ha milers, centenars, milions de persones que ho fem a títol personal, i sabem que sols, de manera individual, som molt vulnerables. Pel contrari, units, som més respectats. En *acaVANça ens hem ajuntat unes quantes d’aquestes persones i tenim tres elements que ens uneixen.

Defensa dels drets del col·lectiu
Participació
Transparència

Si ets dels quals li agrada compartir, gaudir de les teves passions, ser respectat en els teus drets, no ho dubtis ASSOCIA’T.

LES QUOTES

 • Quota Individual:
  Preu: 40 €
 • Quota Familiar:
  Aquells socis que pertanyin a la mateixa unitat familiar o de convivència podran acollir-se a una quota familiar. El primer membre sempre pagarà la quota íntegra i a partir del segon membre, sense límit de membres, la quota reduïda.Preu: 40 € quota individual + 16 € per segon membre familiar.
 • Quota Diversitat Funcional:
  Aquells socis amb certificat de diversitat funcional es podran acollir a una quota reduïda.
  Preu: 25 €
  NOTA: La quota familiar i la quota de discapacitat no són acumulables, els socis hauran d’acollir-se
  només a una de les dues.
 • Quota Anual 40€ prorratejat a partir del primer trimestre
Quota Anual
Soci40 €
Familiar soci16 €
Diversitat Funcional25 €

Si tens algun dubte sobre la quota i vols contactar amb nosaltres per WhatsApp no dubtits en enviar-nos un missatge.